Farum
Dixi Anna Pepria
 
 
Våra sponsorer
 
 
Parajett
 
HSB
 
Väskshopen
 
Papco
 
 
 

Program våren 2019

25 januari sparkar vi igång med Blue Light Jazzband från Österlen. Det skönt svängande bandet leds av Tore Gislen, som till vår stora glädje tar med sig Kiki Desplat som sjunger och spelar flygelhorn samt Mikael Cinthio som trakterar saxar och klarinett. Det blir en tradjazzkväll med mycket värme mitt i vintern.

22 februari gästas vi av två härliga stjärnskott på jazzhimlen, sångerskan Mimi Terris och en verklig virtuos på gitarr, Måns Persson. Båda ingår i M&M Swingband. Allt detta sväng överglänste det mesta vid Malmöfestivalen i somras. Trots regnrusket dansades det hejvilt framför scenen. Nu är det vår tur!

29 mars blir det dansk/svenskt gästspel av Louisiana Jazzband med Daimi. Bandet var en av höjdpunkterna och glädjespridare på Copenhagen jazzfestival i somras. Daimis härliga sångröst ramas i av bandets snygga arrangemang av låtarna. Vi har också beställt in Mårten Lundgren med sin trumpet för att spetsa upplevelsen.

26 april kommer en lokal favorit i repris, Anki Nilsson, flankerad av Carlsson Small Big Band. Anki levererar alla de härliga jazzlåtar vi vill höra och dansa till, uppbackad av bandets rutinerade musikanter.

24 maj har vi nöjet att få lyssna och svänga om till Lisa Palm Jazztett. Repertoaren är mestadels hämtad från det ”coola” 50-talet, med både svenska och amerikanska influenser. Vi får spisa härliga sång- och saxlåtar där bland annat Monica Z och Gerry Mulligan är förebilder.


Jazzt Oldies är vårt husband som på välkänt manér underhåller oss mellan varven i Folkets hus för non stop musikunderhållning hos Jazzhouse Landskrona.


Hjärtligt välkomna!   Vi reserverar oss för eventuella ändringar.


Medtag egen mat och dryck.

Gynna våra sponsorer.


 
       
       
Ateljè Bern Handelsbanken
       
Mat templet Ohlssons ICA Kvantum Mazars
       
       
 
Blob
 
Sidan uppdaterad 2019-01-10