Farum
Dixi Anna Pepria
 
 
Våra sponsorer
 
 
Parajett
 
HSB
 
Väskshopen
 
Papco
 
 
 

Program våren 2018

Vi kommer att fortsätta att erbjuda ett brett jazzutbud. Det blir gladjazz, swing, och storbandsjazz.
Banden spelar mellan kl. 20:00 – 23:00.
Husbandet JAZZt Oldies spelar före det ordinarie bandet från 19:00 och i pauserna.
Entrén är öppen 19.00-20.00.

26 januari rivstartar vi vårterminen med Vikens Big Band. Bandet har utvecklats mycket positivt på senare tid tack vare bra ledare och entusiastiska musiker. Vi får en helkväll med bandets första framträdande på länge. Vi är jättenyfikna.

23 februari drar Per Sörensen från andra sidan sundet in med sitt PS Swingband. Tro det eller ej men bandets 20 strängar (violin, bas och två gitarrer) och sköna sångröster kommer att ge oss en särdeles hot, svängig och dansant kväll i Folkets Hus. Dessutom har vi också engagerat Henning Munk Plum på klarinett som pricken över i.

23 mars blir det gladjazz av bästa slag då Max Lagers från Göteborg äntrar scenen hos oss. Vi kommer att uppleva stor spelglädje från sju musikanter med mycket improvisation och härlig sång. Med gammal traditionell instrumentering tolkas förra seklets jazzlåtar på ett för Max Lagers mycket personligt sätt.

27 april kommer vårt populära husband Jazzt Oldies tillsammans med favoriten från kulturnatten Jazzton att underhålla med dansanta och svängiga jazzlåtar hela kvällen.

25 maj hoppas vi att konditionen håller i sig för då avslutar vi terminen storstilat med Billesholm Big Band. Bandet gläder sig mycket att få framträda hos Jazzhouse Landskrona. Mycket dansant örongodis utlovas.

31 augusti startar höstterminen och då är det dags att åka ut i skärgården igen, till Gråen och Konserven, dit vi engagerat det helsvanska gänget Henning Munk och Plumperne, som vi redan känner väl. Det här bandet levererar så det nästan kommer i självsvängning.


Medtag egen mat o dryck.

Gynna våra sponsorer.

VÄLKOMNA!  Styrelsen Jazzhouse Landskrona 
       
       
Ateljè Bern Handelsbanken
       
Mat templet Ohlssons ICA Kvantum Mazars
       
       
 
Blob
 
Sidan uppdaterad 2018-02-09