Farum
Dixi Dixi Pepria
 
 
Våra sponsorer
 
Ateljè Bern
 
Handelsbanken
 
Ohlssons
 
 
 
 

Program våren 2024

Välkomna till ett nytt jazzår
Vi fortsätter med att erbjuda er tradjazz, dixie, swing och storband. Vårt husband
JAZZt Oldies avlöser gästbandet vid varje speltillfälle, vilket innebär hela 3-timmars livemusik med dans under nio jazzkvällar om året.

Fredagen 26/1      
Louisiana Jazz Company

Louisiana Jazz Company är en grupp musiker från Malmö/Lund och Österlen som spelar New Orleans-jazz från början av förra seklet. Dansbart för den som kan lyssna in gunget!

Fredagen 1/3        
Red Hot Four+1

Sedan Red Hot Four startade 1999 har kvartetten utvidgats med piano. Repertoiren är hämtad från den klassiska New Orleans jazz- och revivalperioden, då jazzen blomstrade på 60- och 70-talen med orkestrar som Papa Bue Viking Jazzband och många andra. I samband med jazzkvällen håller vi Årsmöte. Kallelse kommer att skickas ut senare.

Fredagen 29/3      
Långfredagsdans med Carlsson Small Big Band och Anki Nilsson

Det nio man lilla storbandet får det att låta stort med tre saxofoner Berndt Sjögren, Annelie Olhaver och Leif Carlsson, trumpet Ulf Ekdahl, trombon Magnus Klygell, piano Torbjörn Brorsson, bas Lanny Kirkhorn, trummor Jimmy Blomborg samt sångerskan Anki Nilsson, rösten från Landskrona med Europa som arbetsfält.

Fredagen 26/4      
Alf Green and his Soulmates
Bandet har sin bas i 30- och 40-talen, och framför allt gypsyjazz och melodisk swing, men med vissa utstickare åt olika håll, som t. ex. Sidney Bechets musik. De har med andra ord en tämligen fransk prägel på sin jazz. Medlemmarna är ett hopkok av rutinerade musiker i Malmötrakten. Med gemensam spelglädje svetsar de ihop en härlig pyttipanna av kända och mindre kända låtar.

Fredagen 24 /5     
Blue Light Jazzband
Bandet är ett av Österlens äldsta och mest populära jazzkonstellationer inom den något äldre genren.Det bjuds på tidlösa örhängen ur jazzens historia, allt arrangerat på orkesterns egna och speciella stil. Medlemmarna är kapellmästare Tore Gislén flygelhorn och ventilbasun, multimusikern och entertainern Harald Leander tenorsaxofon och klarinett, Håkan Rådström gitarr, Håkan Skytte kontrabas,
Martin Westerström trummar och sist men inte minst Marie Valentin vid sångmikrofonen.

Vi ser fram emot er medlemsavgift:
Era medlemsavgifter och sponsorbidrag gör det möjligt för oss att engagera
erkänt bra band och orkestrar. Medlemsavgiften för 2024 är oförändrat 200 kronor.
Vi är tacksamma för inbetalning av medlemsavgiften till vårt bg 0159-1080
eller swisha 123 427 94 44
.


Genom att bli medlem stöder du jazzkulturen i Landskrona!

Bjud gärna med dina vänner som ”prova-på-medlemmar” en jazzkväll. 
HSB
       
HSB
       
       
       
       
       
       
 
Blob
 
Sidan uppdaterad 2023-12-12