Farum
Dixi Anna Pepria
 
 
Våra sponsorer
 
 
Parajett
 
HSB
 
Väskshopen
 
Papco
 
 
 

Program vår och höst 2019

24 maj har vi nöjet att få lyssna och svänga om till Lisa Palm Jazztett. Repertoaren är mestadels hämtad från det ”coola” 50-talet, med både svenska och amerikanska influenser. Vi får spisa härliga sång- och saxlåtar där bland annat Monica Z och Gerry Mulligan är förebilder.

30 augusti åker vi till Gråen, som vanligt och huserar i Konserven. Med oss på båten har vi Lotta Hot 5, ett jazzband från den skånska myllan med väderbitna musiker som varit med om det mesta. Repertoaren, en blandning av evergreens, bossa och absolut svenska visor avnjutes bäst på vår egen lilla ö.

27 september gästar oss nordvästskånska Filip Curton Band, ett niomannaband med amerikansk standardrepertoar och ett stänk av svensk folkvisejazz. Låtarna framförs med egna arrangemang för blåsare, sång och komp. Vi ser fram emot FC Band.

25 oktober blir det fullt ös med Bobbe Big Band. En favoritorkester med sångsolister gästar oss igen. Bandet har med stor framgång uppträtt tillsammans med flera namnkunniga artister. Rötterna finns i den Lundensiska studentmyllan med allt vad det innebär av dansant och svängig storbandsjazz.  

29 november bjuder vi på Dixie For You, en svansk konstellation på återbesök. På smörgåsbordet finns allt möjligt från New Orleans till New York i en blandning. Väl bekomme!


Jazzt Oldies är vårt husband som på välkänt manér underhåller oss mellan varven i Folkets hus för non stop musikunderhållning hos Jazzhouse Landskrona.


Hjärtligt välkomna! 

Medtag egen mat och dryck.

Gynna våra sponsorer.

 
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Mer info finns på bandens hemsidor.

Fråga oss gärna om mer information önskas.


 
       
       
Ateljè Bern Handelsbanken
       
Mat templet Ohlssons ICA Kvantum Mazars
       
       
 
Blob
 
Sidan uppdaterad 2019-04-28